/Passie voor fietsen
Passie voor fietsen2020-12-15T14:53:49+00:00

Passie voor fietsen. Dat is waar wij voor staan. Want fietsen is ontdekken, jezelf uitdagen en genieten. Van korte tripjes na werk tot lange afstanden. Fietspaden, of over zand en stenen. Daar is ons team elke dag mee bezig.

Fietsen is een combinatie van mens en techniek. En dankzij onze eigen fietsavonturen weten we hoeveel plezier je uit de juiste fiets kan halen. Dat gevoel willen we delen met jullie, onze klanten. Of je nou over mountainbike trails wilt crossen, of met een wielrenfiets lange afstanden wilt afleggen, we vinden de fiets die jou dat ultieme gevoel kan geven. En als je al voorzien bent van een goede set wielen, dan voeren wij kwaliteits-onderhoud uit om je fiets in topstaat te houden.

Passie voor het fietsen

Ook in onze vrije tijd zijn we praktisch altijd wel met fietsen bezig. Naast de regelmatige avondritjes zoeken we het grotere avontuur vaak op. Zo waren er een aantal mensen uit ons team die in 2016 de Alpe d’Huez omhoog gingen. Maar ook met lange afstanden hebben we ervaring, zo fietste zelfs onze videoproducer van New York naar Miami. Ook kun je ons regelmatig door de bossen bij Ede vinden op de MTB-routes.

Passie voor de fietsen

Maar de fiets is ook een prachtig staaltje techniek. Wij begrijpen wat de verschillende onderdelen met jouw fietservaring doen. En vanuit die gedachte werken we aan fietsen. We weten wat jij wilt en zorgen dat de fiets je daar gaat brengen, met alle juiste onderdelen en afstellingen.

Ook blijven we bij met de nieuwste technieken zodat je altijd kan beschikken over de laatste innovaties. Van elektrisch race- en zelfs MTB-fietsen tot nieuwe lichtere en sterkere onderdelen. Zo kun je altijd met het beste materiaal de weg op.